Audi A3 Berline

De sportiefste van de A3 familie!

Ontdekken
Audi A3 Berline
7 inchscherm

Een uiterst dun en elektrisch inklapbaar hoge resolutie kleurenscherm.

MMI audi
digitalaudio broadcasting

Digitale radio-ontvangst voor een aan cd-kwaliteit grenzend luistergenot, een grotere programmaverscheidenheid en exclusieve diensten.

MMItouch

Een aanraakgevoelig bedieningsveld op de draai-en drukknop, voor een intuïtieve bediening.

Multimedia

Een harde schijf van 64 GB en een flashgeheugen van 10 GB voor gegevens en muziek. Een dvd-speler die compatibel is met de meeste bestandsformaten; Audi Music interface; 2 SD- kaartlezers; spraakbedieningssysteem; 3D-kaartweergave; Car- menu.

Audiphone box

Om uw gsm op comfortabele wijze te koppelen aan de antenne van uw wagen.

03.Infotainment

Navigatiesysteem MMI plus en Audi connect

Met zijn navigatiesysteem MMI en Audi connect is de Audi A3 Berline helemaal up-to-date inzake technologie en interconnectiviteit. Het 7 inch aanraakschem met spraakbediening, de dvd- speler en de Audi Music interface verschaffen u nog meer comfort en rijplezier.

Audi connect omvat al de nodige technologieën en toepassingen om de bestuurder met zijn voertuig, met het internet, de infrastructuur en andere voertuigen te verbinden.

04.Prestaties

Een nieuwe rijbeleving, sportief over de hele linie

Boite de vitesse

S-tronic-versnellingsbak

De versnellingsbak met dubbele koppeling S-tronic is verkrijgbaar als optie. Deze 7 trapse automaat schakelt bliksemsnel en praktisch zonder tractieonderbreking, dit verhoogt daarenboven de efficiëntie.

drive select

Audi drive select

Dankzij Audi drive select (standaard op de uitvoering Ambition) kunt u het karakter van uw wagen veranderen door zijn afzonderlijke componenten te beïnvloeden. Gewoon met een druk op de knop of via het Car menu van de MMI. U beschikt over vijf modes: efficiency, comfort, dynamic, auto en individual.

moteur 1.6 TDI audi

Audi-motorisering

Met de 1.6 TDI motor van 77 kW heeft de A3 Berline een gemiddeld gecombineerd verbruik van nauwelijks 3,8 l per 100 km, en stoot hij slechts 99 g CO2/km uit.

Er zijn 16 motor-/versnellingsbakcombinaties verkrijgbaar, met vermogens van 105 tot 300 pk. Om ieders wensen te vervullen!

Chassi d'une audi

Audi ultra

Iedere gram telt! Dankzij de ultralichte constructietechnologie Audi ultra, en dankzij de gebruikte methoden en materialen is deze berline lichter en dynamischer dan ooit.