Verder voorop. De nieuwe Audi A3 Sportback.

Start uw Audi A3 Sportback & beleef een uniek weekend met audi

Een intuïtievere technologie

De optionele MMI navigation plus met MMI touch is de centrale bedieningseenheid. Een touchscreen voor invoer, voorzien van een draaidrukknop voor een intuïtieve bediening. Dit systeem biedt een nieuwe en intelligente manier om de navigatie en de telefoon te bedienen.

7” kleurenscherm

Voer letters of cijfers in op de touchscreenzone van de MMI touch. U kunt er ook de Audi connect-services mee bedienen. Het fijne 7” kleurenscherm kan elektrisch weggeklapt worden en toont alle informatie op een bijzonder overzichtelijke manier.

Een geraffineerd interieur

Het is overduidelijk een Audi, maar toch: je voelt het verschil. Duidelijker. Futuristischer. De bestuurdersplaats verleidt bij de eerste aanblik met haar duidelijkheid en ergonomie.

Een innoverend design

Lager, mannelijker, dynamischer. De tornadolijn langs de zijruiten en de dynamische lijn boven de dorpels definiëren zijn uitgesneden profiel. Strak getrokken, weelderige oppervlakken, waarbij licht en lijnen samenkomen, geven de Audi A3 Sportback een compacte en gespierde look.

Een voorbeeldige doeltreffendheid

De lichtheid van de carrosserie en de motoren beïnvloedt het volledige voertuig. Talrijke onderdelen van het uitlaatsysteem, de ophanging en het interieur konden verlicht worden. Dankzij deze inspanningen weegt de Audi A3 Sportback 80 kg minder dan de vorige generatie.

Close the experience